Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 6 g di gelatina in fogli
- acqua fredda q.b.
- 75 g di zucchero
- 1 stecca di vaniglia, i semini
- 500 g di panna (min. 30% di grassi)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1407.9 kJ / 336.5 kcal
- Protein
- 1.7 g
- Karbonhidrat
- 14.9 g
- Yağ
- 30.8 g
- Doymuş Yağ
- 19.2 g
- Lif
- 0 g
- Sodyum
- 0 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Crema catalana (di Luca Montersino)
25 min
Tartellette alla frutta fresca
7 godz. 5 min
Semifreddo al cioccolato (per 1 persona)
3 Std. 20 Min
Bavarese su dacquoise alle nocciole con cremoso al cioccolato
11h
Crema catalana
40 min
Éclair fragole e cioccolato bianco
12j
Crema al cioccolato bianco con fragole
2 Std. 15 Min
Panna cotta con coulis di albicocche
6小时 15 分钟
Crostatine fragole e ganache al cioccolato
2h 30 min
Millefoglie
5 godz.
Panna cotta (per 2 persone)
5h 30 min
Torta brulée
11h