Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Vol-au-vent
- 200 g di burro freddo a pezzi
- farina tipo 00 q.b.
- 90 g di acqua fredda
- 1 pizzico di sale
- 1 tuorlo, leggermente sbattuto
Crema di latte
- 80 g di zucchero
- 300 g di latte intero
- 30 g di amido di mais (maizena)
Terminare la preparazione
- 30 amarene sciroppate
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pezzo
- Kalori
- 477 kJ / 114 kcal
- Protein
- 1.3 g
- Karbonhidrat
- 13.2 g
- Yağ
- 6.2 g
- Lif
- 0.2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Semifreddo alle castagne
12h 15min
Zabaione allo spumante
15min
Paste di meliga (paste ad'melia)
40 min
Zabaione
15min
Savoiardi morbidi
40 min
Agnolotti al brasato
3sa
Torta di riso basmati gratinata
1 godz. 5 min
Crocchette con Gorgonzola e salsa alle mele cotogne
10h
Cheesecake delle feste
4j 30 menit
Éclair alla crema di limone
4 Std.
Crema di Cogne
15min
Mini flan al pan di Spagna
2h 45 min