Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Vol-au-vent
- 200 g di burro freddo a pezzi
- farina tipo 00 q.b.
- 90 g di acqua fredda
- 1 pizzico di sale
- 1 tuorlo, leggermente sbattuto
Crema di latte
- 80 g di zucchero
- 300 g di latte intero
- 30 g di amido di mais (maizena)
Terminare la preparazione
- 30 amarene sciroppate
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pezzo
- Kalori
- 477 kJ / 114 kcal
- Protein
- 1.3 g
- Karbonhidrat
- 13.2 g
- Yağ
- 6.2 g
- Lif
- 0.2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Arrosto di lonza con purè di patate
1 godz. 30 min
Pastella per fritti
1 godz.
Biscotti alle mandorle con crema al burro
1 godz.
Meringata alle fragole
2h
Galette des rois alle mele caramellate
3h
Monte bianco
1 godz.
Timballini di riso allo zabaione con asparagi e omelette delicata al Varoma
45 min
Salsa al formaggio di pecora
20 min
Frittelle di zucca
1 godz. 25 min
Fonduta svizzera
20 min
Cannoli siciliani (alla maniera de i Soprano)
1 godz. 5 min
Polenta con fonduta di formaggi
1 Std. 15 Min