Indisk pannekake med krydret potetfyll

Indisk pannekake med krydret potetfyll

Değerlendirme yok
Hazırlık 1sa
Toplam 17sa 40 dk
6 porsjoner

Malzemeler

Pannekake
  • ris, langkornet
    250 g
  • linser, svarte beluga, tørkede (se tips)
    100 g
  • vann pluss ekstra til bløtlegging
    600 g
  • ris, alle typer, kokt (se tips)
    30 g
  • salt
    1 ts
Krydret potetfyll
  • koriander, fersk kun blader
    1 bunt
  • vann
    500 g
  • poteter skrelt og delt i terninger (2 cm)
    750 g
  • hvitløksfedd
    2
  • ingefær, fersk skrelt
    3 cm
  • chili, grønn, lang uten frø dersom ønskelig
    1
  • sennepsfrø, hvit
    1 ts
  • spisskummenfrø
    1 ts
  • gurkemeie, malt
    ½ ts
  • ghee (klarnet smør) til steking
  • rødløk (ca. 120 g), delt i tynne skiver
    1
  • karriblader, ferske
    10
  • salt
    ½ ts
  • babyspinat, fersk
    120 g

Zorluk

orta


Besin Değeri şuna göre 1 porsjon

Sodyum 573.7 mg
Protein 6.7 g
Kalori 1253.7 kJ / 298.5 kcal
Yağ 14.4 g
Lif 4.5 g
Doymuş Yağ 8.7 g
Karbonhidrat 33 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...

Tümünü göster