Cihazlar ve Aksesuarlar
Indisk pannekake med krydret potetfyll
Hazırlık 1sa
Toplam 17sa 40 dk
6 porsjoner
Malzemeler
Pannekake
-
ris, langkornet250 g
-
linser, svarte beluga, tørkede (se tips)100 g
-
vann pluss ekstra til bløtlegging600 g
-
ris, alle typer, kokt (se tips)30 g
-
salt1 ts
Krydret potetfyll
-
koriander, fersk kun blader1 bunt
-
vann500 g
-
poteter skrelt og delt i terninger (2 cm)750 g
-
hvitløksfedd2
-
ingefær, fersk skrelt3 cm
-
chili, grønn, lang uten frø dersom ønskelig1
-
sennepsfrø, hvit1 ts
-
spisskummenfrø1 ts
-
gurkemeie, malt½ ts
-
ghee (klarnet smør) til steking
-
rødløk (ca. 120 g), delt i tynne skiver1
-
karriblader, ferske10
-
salt½ ts
-
babyspinat, fersk120 g
Zorluk
orta
Besin Değeri şuna göre 1 porsjon
Sodyum
573.7 mg
Protein
6.7 g
Kalori
1253.7 kJ /
298.5 kcal
Yağ
14.4 g
Lif
4.5 g
Doymuş Yağ
8.7 g
Karbonhidrat
33 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Glutenfri mat
94 Tarif
Uluslararası
Uluslararası
Bunları da beğenebilirsiniz...
Bulgurhvete
Değerlendirme yok
Irsk potetmos
Değerlendirme yok
Müsliskiver uten nøtter, hvete og melk
Değerlendirme yok
Tandoori kyllingwraps
Değerlendirme yok
Kjøttpaier med rosmarin
Değerlendirme yok
Søtpotetfrittata med koriander- og chilisaus
1sa 35 dk
Risskive med røkelaks
Değerlendirme yok
Boller med rosin, eple og vaniljesaus
Değerlendirme yok
Vietnamesisk kylling med ris (glutenfri)
Değerlendirme yok
Stuet sopp
45 dk
Persilleolje
25 dk
Rørte tyttebær
5 dk