Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
La pâte
- 65 g de lait
- 15 g de levure boulangère fraîche émiettée
- 250 g de farine de blé
- 50 g de beurre pommade
- 100 g d'œufs battus (2 œufs env. 90 g pour la pâte et 10 g pour la dorure)
- 1 pincée de sel
La crème
- 120 g de sucre en poudre
- 100 g de blancs d'œufs
- 250 g de beurre
- 5 g de rhum blanc
- sucre glace, pour la finition
- Besin Değeri
- şuna göre 1 part
- Kalori
- 1634.7 kJ / 392.8 kcal
- Protein
- 6.6 g
- Karbonhidrat
- 31.2 g
- Yağ
- 26.4 g
- Doymuş Yağ
- 17.1 g
- Lif
- 1.3 g
- Sodyum
- 90.4 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Soupe à la tomate, tartines de fromage fondu
30 min
Soupe de tomate aux vermicelles
30 min
Guirlande givrée à la mirabelle
2 godz.
Ficelles picardes
2 godz.
Brioche Spirale
2h 45min
Gâteau moelleux au caramel salé
1h 40min
Palets de dame
1h 30min
Welsh rarebit
30 min
Le merveilleux
3h 40 min
Moka
1 godz. 15 min
Carbonade flamande
1h 45min
Tarte au libouli
2h 45min