![Galette beurrée dunkerquoise Galette beurrée dunkerquoise](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/4c8eac1c-64ed-4eac-9e4b-47e9af8eab7c/Derivates/7ddc68d8-f41a-4a13-91dd-f4f93b65b928.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
La pâte
- 65 g de lait
- 15 g de levure boulangère fraîche émiettée
- 250 g de farine de blé
- 50 g de beurre pommade
- 100 g d'œufs battus (2 œufs env. 90 g pour la pâte et 10 g pour la dorure)
- 1 pincée de sel
La crème
- 120 g de sucre en poudre
- 100 g de blancs d'œufs
- 250 g de beurre
- 5 g de rhum blanc
- sucre glace, pour la finition
- Besin Değeri
- şuna göre 1 part
- Kalori
- 1634.7 kJ / 392.8 kcal
- Protein
- 6.6 g
- Karbonhidrat
- 31.2 g
- Yağ
- 26.4 g
- Doymuş Yağ
- 17.1 g
- Lif
- 1.3 g
- Sodyum
- 90.4 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Gaufres liégeoises
2h
Soupe de tomate au basilic
30 Min
Tarte au libouli
2h 45min
Soupe de tomate aux vermicelles
30 Min
Carbonade flamande
1sa 45 dk
Gaufres de Liège
1 Std. 30 Min
Ficelles picardes
2h
Brioches suisses aux pépites de chocolat
7h 5min
Palets de dame
1 Std. 30 Min
Tarte à gros bords
1h 50min
Velouté de carottes au cheddar
50 Min
Velouté de tomate
40 分钟