Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 40 g de noix décortiquées
- 50 g d'échalotes
- 40 g de beurre, coupé en morceaux
- 150 g de gorgonzola, coupé en morceaux
- 150 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 1 - 2 pincées de poivre moulu
- 5 g de fécule de maïs
- 1500 g d'eau
- 1 c. à café de sel
-
350
g de pâtes sèches, type fettucine
veya 350 g de pâtes sèches aux œufs, type tagliatelle - feuilles de basilic frais, ciselées
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 3104 kJ / 743.3 kcal
- Protein
- 21.8 g
- Karbonhidrat
- 65.5 g
- Yağ
- 41.8 g
- Doymuş Yağ
- 22 g
- Lif
- 6.3 g
- Sodyum
- 870.3 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Croque-monsieur chèvre et pesto de basilic
35min
Linguine aux champignons et aux lardons
30min
Spaghetti o palmo
35min
Tagliatelle aux cèpes et huile de truffe
35min
One pot pasta au bleu et aux champignons
30min
Fettuccine fraîches sauce gorgonzola
45min
Risotto aux oignons caramélisés et à la mimolette
45min
One pot pasta pancetta, crème, noix, ciboulette
20min
Gratin de pâtes au chèvre
40min
Gnocchi à l'amatriciana
25min
Gratin de gnocchi au Mont-d'Or
1h 15min
Risotto crémeux au camembert
35min