Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 40 g de noix décortiquées
- 50 g d'échalotes
- 40 g de beurre, coupé en morceaux
- 150 g de gorgonzola, coupé en morceaux
- 150 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 1 - 2 pincées de poivre moulu
- 5 g de fécule de maïs
- 1500 g d'eau
- 1 c. à café de sel
-
350
g de pâtes sèches, type fettucine
veya 350 g de pâtes sèches aux œufs, type tagliatelle - feuilles de basilic frais, ciselées
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 3104 kJ / 743.3 kcal
- Protein
- 21.8 g
- Karbonhidrat
- 65.5 g
- Yağ
- 41.8 g
- Doymuş Yağ
- 22 g
- Lif
- 6.3 g
- Sodyum
- 870.3 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
One pot pasta pancetta, crème, noix, ciboulette
20 min
Spaghetti o palmo
35 min
One pot pasta au bleu et aux champignons
30 min
Risotto aux oignons caramélisés et à la mimolette
45 min
Frittata aux oignons caramélisés et fromage de chèvre
45 min
Tomates farcies au chèvre et au poulet
1h
Gratin de gnocchi au Mont-d'Or
1h 15min
Gratin de pomme de terre au camembert et champignons de Paris
1h 15min
Risotto crémeux au camembert
35 min
Croque-monsieur chèvre et pesto de basilic
35 min
Champignons farcis au gorgonzola
55 min
Tourte au camembert
3h