Cihazlar ve Aksesuarlar
泡菜牛肉芝士年糕
Hazırlık 5 dk
Toplam 15 dk
1 人份
Malzemeler
-
油10 克
-
京葱 切段30 克
-
洋葱 切片40 克
-
水400 克
-
辣白菜 切块120 克
-
韩式辣椒酱120 克
-
盐 (约1克),根据个人口味调节¼ 茶匙
-
肥牛片150 克
-
金针菇50 克
-
年糕 切片80 克
-
马苏里拉奶酪碎20 克
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Sodyum
3827.7 mg
Protein
40.4 g
Kalori
3958 kJ /
947 kcal
Yağ
35.9 g
Lif
10.9 g
Doymuş Yağ
8.2 g
Karbonhidrat
119.2 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
冬日暖锅料理
10 Tarif
Çin
Çin