Cihazlar ve Aksesuarlar
全酒紅麴豬肉飯
Hazırlık 10 dk
Toplam 3sa 30 dk
4 人份
Malzemeler
-
長糯米 洗淨瀝乾200 克
-
米酒250 克
-
米酒3 大匙
-
紅麴3 大匙
-
老薑 洗淨,切塊80 克
-
黑麻油30 克
-
豬肉絲 (約2公分x1公分 )150 克
-
水700 克
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Sodyum
462.2 mg
Protein
12.9 g
Kalori
1361.9 kJ /
325.8 kcal
Yağ
9.5 g
Lif
1 g
Doymuş Yağ
21.9 g
Karbonhidrat
43.1 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
吃出美顏肌
10 Tarif
Tayvan
Tayvan