全酒紅麴豬肉飯

全酒紅麴豬肉飯

5.0 1 değerlendirme
Hazırlık 10 dk
Toplam 3sa 30 dk
4 人份

Malzemeler

  • 長糯米 洗淨瀝乾
    200 克
  • 米酒
    250 克
  • 米酒
    3 大匙
  • 紅麴
    3 大匙
  • 老薑 洗淨,切塊
    80 克
  • 黑麻油
    30 克
  • 豬肉絲 (約2公分x1公分 )
    150 克
  • 700 克

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 人份

Sodyum 462.2 mg
Protein 12.9 g
Kalori 1361.9 kJ / 325.8 kcal
Yağ 9.5 g
Lif 1 g
Doymuş Yağ 21.9 g
Karbonhidrat 43.1 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...