Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Massa
- 100 g água
- 50 g açúcar
- 20 g azeite
- 50 g manteiga à temperatura ambiente
- 20 g fermento de padeiro fresco
- 1 ovo
- 300 g farinha tipo 65
- ½ c. chá de sal
Recheio
- 500 g água
- 4 ovos
- 80 g fatias de presunto
- 80 g paio
- 80 g frango assado desfiado
- 50 g azeitonas pretas s/ caroço
- Farinha tipo 65 q.b. p/ polvilhar
- Besin Değeri
- şuna göre 100 g
- Kalori
- 1255 kJ / 300 kcal
- Protein
- 14 g
- Karbonhidrat
- 31 g
- Yağ
- 13 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Regueifa da Páscoa
3h 15min
Folar de Valpaços
4óra 20p
Bolas de Berlim
2h 40min
Folar da ressurreição
8 Std. 10 Min
Árvore de Natal de profiteroles
1h
Sonhos
1h 10min
Folar de noz
2h
Pataniscas de bacalhau
50 Min
Folar de Trás-os-Montes
2 Std. 30 Min
Arroz malandro de nabiças com rissóis de berbigão
4h
Rissóis de camarão
1h 30min
Folar transmontano
3 godz. 50 min