Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Massa
- 100 g água
- 50 g açúcar
- 20 g azeite
- 50 g manteiga à temperatura ambiente
- 20 g fermento de padeiro fresco
- 1 ovo
- 300 g farinha tipo 65
- ½ c. chá de sal
Recheio
- 500 g água
- 4 ovos
- 80 g fatias de presunto
- 80 g paio
- 80 g frango assado desfiado
- 50 g azeitonas pretas s/ caroço
- Farinha tipo 65 q.b. p/ polvilhar
- Besin Değeri
- şuna göre 100 g
- Kalori
- 1255 kJ / 300 kcal
- Protein
- 14 g
- Karbonhidrat
- 31 g
- Yağ
- 13 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Mil-folhas de café
35 Min
Mince pie
10h
Folar da ressurreição
8 Std. 10 Min
Bolo-rei
3 Std. 15 Min
Pão Venezia
17h 10min
Pastéis de arroz da Graciosa
8 Std.
Galette de morango
50 min.
Folar de Trás-os-Montes
2óra 30p
Pastéis de massa tenra de alheira
35 Min
Tarte de fruta fresca
1h
Folar de Valpaços
4óra 20p
Folar transmontano
3h 50min