Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 30 g apă
- 300 g ciuperci proaspete, întregi sau tăiate felii
-
20
g ulei vegetal
veya 20 g ulei de măsline
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porție
- Kalori
- 1004 kJ / 240 kcal
- Protein
- 9 g
- Karbonhidrat
- 3 g
- Yağ
- 20 g
- Doymuş Yağ
- 2 g
- Lif
- 6 g
- Sodyum
- 24 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Ouă fierte
20 Min
Ardei roșii sotați cu ceapă
25min
Amestec de legume prăjite (stir-fried)
30 Min
Fasole verde cu roșii și pătrunjel
55min
Bolognese cu ciuperci și tăiței din dovlecel
50 Min
Amestec de legume sotate, pentru supe sau tocane
25min
Vinete sotate (400 g)
Değerlendirme yok
Vinete sotate (200 g)
30 Min
Fasole verde rumenită ușor
25min
Dovlecei sotați (200 g)
20 Min
Orez fiert în aburi
25min
Paste fierte
20 Min