Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Masa
- 85 g de azúcar
- 4 - 6 tiras de piel de limón (sin nada de parte blanca)
- 250 g de harina de repostería
- 100 g de mantequilla a temperatura ambiente, en trozos (y un poco más para engrasar los moldes)
- 1 yema de huevo
- 1 pellizco de sal
Relleno
- 300 g de almendra molida
- 300 g de azúcar
- 2 huevos
- 50 g de vino de Jerez dulce
- 50 g de leche
Montaje
-
1 - 2
cucharadas de almendras crudas sin piel
veya 1 - 2 cucharadas de granillo de almendra tostado - 1 cucharada de azúcar glas
- Besin Değeri
- şuna göre 1 unidad
- Kalori
- 1812 kJ / 434 kcal
- Protein
- 8.4 g
- Karbonhidrat
- 49.3 g
- Yağ
- 22.4 g
- Lif
- 3.4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Canutillos de crema
3h
Tarta de frixuelos y arroz con leche
2h
Casadielles
3h
Tejas de almendras
12 godz. 40 min
Mierensinas
1 godz. 10 min
Financieros de chocolate y pistacho
45min
Besos de dama
1h
Carbayones
1 godz. 25 min
Trenzas de avellana
1h 45min
Pastel vasco (Gateau basque)
3h 10min
Crema de andaricas
50min
Tarta de fresas y nata
1h 15min