Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Masa
- 350 g de harina de repostería
- 1 huevo
- 120 g de mantequilla (a temperatura ambiente en trozos)
- 60 g de agua de azahar
Relleno
- 230 g de azúcar
- 200 g de almendras crudas sin piel
- 20 g de agua de azahar
- 1 clara de huevo
Montaje de los cuernos de gacela
- 1 claras de huevo
- Besin Değeri
- şuna göre 1 unidad
- Kalori
- 568 kJ / 136 kcal
- Protein
- 3 g
- Karbonhidrat
- 16 g
- Yağ
- 7 g
- Lif
- 1.4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pastela moruna
5h 30min
Arroz frito al curry con gambas
40min
Pan frito indio (panipuri)
1u.
Chips de semillas
2h
Panes de coco con pollo hoisin
55min
Tarta de hojaldre y cordero - Líbano
1u.
Briouats de almendra con miel y sésamo
2h
Maakouda (buñuelos de patata)
2h
Popietas de ternera con aceitunas (Paupiettes de veau aux olives)
1u.
Turrón de rosas, almendras, pistachos y arándanos
13h
Plato de los montes de Málaga (Andalucía)
50min
Nasi Goreng
50min