Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Puré de calabaza
- 350 - 400 g de calabaza pelada en trozos (3-4 cm)
Masa
- 75 g de leche
- 15 g de levadura prensada fresca
-
½
cucharadita de canela molida
veya 1 cucharada de vainilla líquida - 50 g de mantequilla fundida
- 50 g de azúcar
- 350 g de harina de fuerza
- ½ cucharadita de sal
Formado y decoración
- 1 huevo batido
- 4 - 5 cucharadas de azúcar
- Besin Değeri
- şuna göre 1 unidad
- Kalori
- 930 kJ / 222 kcal
- Protein
- 5.2 g
- Karbonhidrat
- 37.6 g
- Yağ
- 5.7 g
- Doymuş Yağ
- 3 g
- Lif
- 2.2 g
- Sodyum
- 92 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Roscos de chocolate y almendra
50 min
Corona de brioche con chocolate
4h 45min
Bollos de pan de batata
3h
Bollitos con malvaviscos
2h
Minirroscón de Reyes
3h
Scones de calabaza
1h
Bizcocho de calabaza y harina de espelta
50 min
Cake integral de espelta con naranja, chocolate y nueces
1 godz. 20 min
Suizos
2h 30min
Panecillos calabaza
2h 30min
Magdalenas de nata
1h
Cinnamon rolls de calabaza
2h 15min