Empanada de bacalao con pasas (sin levadura)

Empanada de bacalao con pasas (sin levadura)

4.6 37 değerlendirme
Hazırlık 20 dk
Toplam 1sa 50 dk
8 raciones

Malzemeler

Relleno
  • 500 g de cebolla en cuartos
  • 150 g de pimiento verde en trozos
  • 150 g de pimiento rojo en trozos
  • 1 diente de ajo
  • 1 pellizco de hebras de azafrán
  • 100 g de aceite de oliva
  • 1 pellizco de sal
  • 1 pellizco de pimienta molida
  • 150 - 200 g de pasas sin semillas
  • 400 - 500 g de bacalao al punto de sal (desmenuzado)
Masa
  • 250 g de leche
  • 100 g de aceite de oliva
  • 30 g de brandy
  • 1 cucharadita de sal
  • 500 g de harina de trigo
Montaje
  • 1 huevo batido

Zorluk

orta


Besin Değeri şuna göre 1 ración

Protein 20.1 g
Kalori 2524.7 kJ / 604 kcal
Yağ 28.6 g
Lif 5.5 g
Karbonhidrat 66.4 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...