Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Mini meringues
- 200 g caster sugar
- 4 egg whites, room temperature
- 1 pinch sea salt
- 3 tsp white vinegar
- 1 tbsp cornflour (see Tips)
Passionfruit and lime curd
- 60 - 80 g caster sugar, to taste
- 1 fresh kaffir lime leaf
- 100 g unsalted butter, cut into pieces
- 2 limes, juice only (approx. 40 g), zest reserved for cream and salsa
- 4 egg yolks
- 2 fresh passionfruit, juice only, seeds reserved for fruit salsa
Lime cream and fruit salsa
- 200 g thickened cream
- 100 g crème fraîche
- 1 ripe mango, cut into small dice (5 mm)
- ½ fresh pineapple, cored, cut into small dice (5 mm)
- 1 tbsp Malibu® rum (optional)
Assembly
- dried mango powder, to serve (optional)
- micro mint, to serve (optional)
- 4 tbsp coconut flakes, toasted
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1295.8 kJ / 308.5 kcal
- Protein
- 3.6 g
- Karbonhidrat
- 30.3 g
- Yağ
- 19.1 g
- Doymuş Yağ
- 11.9 g
- Lif
- 2 g
- Sodyum
- 47.9 mg
Alternatif tarifler
Custard (TM6 - 6-8 portions)
15min
Custard (TM6)
15min
Custard
10 min
Cheese Béchamel sauce (TM6)
15min
Runny custard (TM6 - 6-8 portions)
15min
"To die for" mini pavlovas
2h 40 min
Béchamel sauce (TM6 )
15min
Brandy custard (TM6)
15min
Béchamel sauce (TM6 - 1100 g)
15min
Lemon curd (TM6)
15min
Lemonade scones
25 min
Hollandaise sauce (TM6 - Serves 2-4)
15min