Cihazlar ve Aksesuarlar
sous-vide慢煮鸭胸肉
Hazırlık 20 dk
Toplam 2sa
4 人份
Malzemeler
-
带皮鸭胸肉 (每块250-300克,2.5-3厘米厚)4 块
-
橄榄油10 克
-
橙汁10 克
-
盐1 小撮
-
现磨黑胡椒粉½ 茶匙
-
水 (大约),确保袋子被水完全覆盖1200 克
-
柠檬汁30 克
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Sodyum
55 mg
Protein
24.8 g
Kalori
1306.8 kJ /
312 kcal
Yağ
23.3 g
Lif
0 g
Doymuş Yağ
6.3 g
Karbonhidrat
0 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
慢煮美味
30 Tarif
Çin
Çin