sous-vide慢煮鸭胸肉

sous-vide慢煮鸭胸肉

4.7 3 değerlendirme
Hazırlık 20 dk
Toplam 2sa
4 人份

Malzemeler

  • 带皮鸭胸肉 (每块250-300克,2.5-3厘米厚)
    4 块
  • 橄榄油
    10 克
  • 橙汁
    10 克
  • 1 小撮
  • 现磨黑胡椒粉
    ½ 茶匙
  • (大约),确保袋子被水完全覆盖
    1200 克
  • 柠檬汁
    30 克

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 人份

Sodyum 55 mg
Protein 24.8 g
Kalori 1306.8 kJ / 312 kcal
Yağ 23.3 g
Lif 0 g
Doymuş Yağ 6.3 g
Karbonhidrat 0 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...