Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 85 克 红葱头 ,切块
- 4 瓣 蒜头
- 30 克 姜 ,去皮,切片
- 15 克 油
- 1 根 红辣椒,任一种类 ,去根茎,去籽
- 400 克 椰奶
- 350 克 水
-
1
茶匙 蔬菜高汤酱
veya 1 块 蔬菜高汤块 - 1 汤匙 红咖喱酱
- 300 克 红薯 ,去皮,切小块
- 15 克 青柠汁
- 30 克 红糖
- 1 茶匙 盐
- ½ 茶匙 黑胡椒粉
- 200 克 樱桃番茄 ,对半切开
- 40 克 新鲜嫩菠菜
- 450 克 去皮白鱼肉排 (如鳕鱼和石斑鱼),切片(每片2.5厘米-3.75厘米)
- 新鲜香菜 ,切碎,装饰用
- 红辣椒,任一种类 ,切薄片
- 1 个 青柠 ,切块
- Besin Değeri
- şuna göre 1 人份
- Kalori
- 1318.1 kJ / 315 kcal
- Protein
- 19.1 g
- Karbonhidrat
- 25.9 g
- Yağ
- 12.9 g
- Doymuş Yağ
- 9.5 g
- Lif
- 3.3 g
- Sodyum
- 490.6 mg