
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 longe de porc (env. 1360 g)
- 225 g de bacon salé et fumé tranché
- sel pour saupoudrer, selon le goût
- poivre noir moulu pour saupoudrer, selon le goût
- 340 g de vin blanc
- 2 oignons rouges coupés en rondelles
- 2 pommes évidées coupées en rondelles
- 3 feuilles de laurier séchées
- 3 brins de romarin frais
- 85 g de parmesan en cubes
- 2 c. à thé de poivre blanc moulu
- 1 c. à soupe de moutarde de Dijon
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 263 kcal / 1100.6 kJ
- Protein
- 10.9 g
- Yağ
- 16 g
- Karbonhidrat
- 11.8 g
- Lif
- 2 g
- Doymuş Yağ
- 6.2 g
- Sodyum
- 365.2 mg