Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 longe de porc (env. 1360 g)
- 225 g de bacon salé et fumé tranché
- sel, pour saupoudrer, selon le goût
- poivre noir moulu, pour saupoudrer, selon le goût
- 340 g de vin blanc
- 2 oignons rouges, coupés en rondelles
- 2 pommes, évidées coupées en rondelles
- 3 feuilles de laurier séchées
- 3 brins de romarin frais
- 85 g de parmesan, en cubes
- 2 c. à thé de poivre blanc moulu
- 1 c. à soupe de moutarde de Dijon
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1100.6 kJ / 263 kcal
- Protein
- 10.9 g
- Karbonhidrat
- 11.8 g
- Yağ
- 16 g
- Doymuş Yağ
- 6.2 g
- Lif
- 2 g
- Sodyum
- 365.2 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Filet de porc à la sauce moutarde
35min
Risotto au parmesan (TM6 Métrique)
30min
Coq au Vin (Betty) Métrique
2 godz. 15 min
Crème fouettée
10 min
Côte de porc sous-vide et salade de pommes
2h 40min
Mayonnaise bistro
5 min
Boules d'amour
1 godz.
Pâté chinois
1 godz. 30 min
Pain artisanal (Betty) Métrique
4sa 35 dk
Mousse de fruits rouges (TM6 Metric)
10 min
Pâte à pizza (TM5/6 Metric)
1 godz.
Sorbet aux fruits (TM6 Metric)
5 min