Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g carne de vitela p/ guisar
- 80 g vinho tinto
- 20 g aguardente
- 1 folha de louro
- 200 g cebola cortada em pedaços
- 2 dentes de alho
- 30 g azeite
- 100 g tomate em pedaços
-
1
c. chá de caldo de carne caseiro
veya 1 cubo de caldo de carne - 1 pitada de pimenta
- 900 g água
- 1 ½ c. chá de sal
- 350 g massa tipo meada
- Salsa picada q.b. p/ guarnecer
- Besin Değeri
- şuna göre 1 dose
- Kalori
- 1628.6 kJ / 389.3 kcal
- Protein
- 25.2 g
- Karbonhidrat
- 45.5 g
- Yağ
- 8.1 g
- Doymuş Yağ
- 1.6 g
- Lif
- 2.7 g
- Sodyum
- 743.1 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Frango guisado com cogumelos
30min
Massa guisada com carne
45min
Jardineira de carne
1h 5min
Arroz de vitela com legumes
50min
Carne estufada com puré de batata e cenoura
50min
Coelho estufado com esparguete
9 Std.
Vitela à americana
1h 20min
Arroz de pato com cogumelos e bacon
1h 30min
Coelho à diplomata
50min
Arroz de cabidela
50min
Coelho à caramela
13 Std.
Arroz de pato
1h 5min