Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Vitela
- 1000 g vazia
- 1 ½ c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
- 600 g água
Molho tonnata
- 350 g óleo
- 2 ovos
- ½ c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
- ½ limão, só o sumo
- 150 g atum em lata escorrido
- 15 g filetes de anchova
- 10 g alcaparras
- Besin Değeri
- şuna göre 1 dose
- Kalori
- 2547.6 kJ / 608.9 kcal
- Protein
- 34.6 g
- Karbonhidrat
- 0.6 g
- Yağ
- 52.6 g
- Doymuş Yağ
- 6.4 g
- Lif
- 0.2 g
- Sodyum
- 876.4 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Frango à espanhola com arroz de azeitonas
35min
Guisado de vitela coberto
3sa 30 dk
Salada de funcho com laranja e pinhão - TM5
Değerlendirme yok
Pasteta
2h
Frango na Púcara
1h
Coq au vin
35min
Rosbife de pimentos
2h
Fajitas
30 Min
Alfajor
1 godz. 20 min
Frango à francesa
35min
Rosbife com molho de manga e malagueta
2 Std. 45 Min
Coq au vin
1h 30min