Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Vitela
- 1000 g vazia
- 1 ½ c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
- 600 g água
Molho tonnata
- 350 g óleo
- 2 ovos
- ½ c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
- ½ limão, só o sumo
- 150 g atum em lata escorrido
- 15 g filetes de anchova
- 10 g alcaparras
- Besin Değeri
- şuna göre 1 dose
- Kalori
- 2547.6 kJ / 608.9 kcal
- Protein
- 34.6 g
- Karbonhidrat
- 0.6 g
- Yağ
- 52.6 g
- Doymuş Yağ
- 6.4 g
- Lif
- 0.2 g
- Sodyum
- 876.4 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Frango à francesa
35min
Goulash de borrego com pimento (Tas Kebab)
1h 10min
Aperitivos de cebola caramelizada
50min
Capão com recheio de miúdos e de castanhas e batatas de rebolão
11 godz. 40 min
Peito de pato e gnocchi com molho de laranja e gorgonzola
1 Std. 20 Min
Terrine de fígados e carne picada
13h
Petits gâteaux de goiaba
30 min
Sorvete de maçã, lima e menta
10min
Perdiz de escabeche
24h
Rosbife de pimentos
2h
Frango satay com arroz jasmin
1 Std. 55 Min
Peitos de frango com espumante e legumes gratinados
1h 5min