Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 ½ Blätter Gelatine
- Wasser zum Einweichen
- 200 g weiße Schokolade, in Stücken
- 4 Eier
- 30 g Zucker
- 1 Vanilleschote, nur das Mark
- 1 Dose Safran (0,1 g), z.B. von Fuchs
- 10 g Pernod
- 1 Prise Salz
- 1 Prise Piment d'Espelette
- 250 g Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt
- Schokoladenraspeln zum Garnieren
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2351 kJ / 565 kcal
- Protein
- 11 g
- Karbonhidrat
- 42 g
- Yağ
- 39 g
- Lif
- 0 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Mohnsoufflés
1 godz.
Maronencremesuppe mit Jakobsmuscheln
50 min
Gebrannte Kokoscreme mit kandiertem Ingwer
2h 45min
Geflügelleber Crème brûleé
13h
Litschi Panna Cotta mit Rosenwasser-Sirup
4h 30min
Roastbeef-Schiffchen
6h
Geflügelleber-Mousse zu Brioche
2h
Schwertfisch-Roulade sizilianisch
1 godz.
Panna Cotta al caffè
5h
Mango-Joghurt-Mousse
4h 40min
Maronen-Nougat-Milch
15 Min
Schokoladen-Orangen-Mousse
2小时 20 分钟