Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 ½ Blätter Gelatine
- Wasser zum Einweichen
- 200 g weiße Schokolade, in Stücken
- 4 Eier
- 30 g Zucker
- 1 Vanilleschote, nur das Mark
- 1 Dose Safran (0,1 g), z.B. von Fuchs
- 10 g Pernod
- 1 Prise Salz
- 1 Prise Piment d'Espelette
- 250 g Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt
- Schokoladenraspeln zum Garnieren
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2351 kJ / 565 kcal
- Protein
- 11 g
- Karbonhidrat
- 42 g
- Yağ
- 39 g
- Lif
- 0 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Zabaglione
15min
Schoko-Mokka-Crème-brulée
6h 10min
Kaffee-Panna-cotta mit Pinienkern-Karamellsauce
4h 40min
Mango Kulfi
4h 20min
Limoncello-Creme
5h
Focaccia di Mandorla
2h
Mandel-Soufflés mit Himbeersauce
50min
Lavendelcreme
5h
Blitz-Cassata
20min
Rotbarben-Mousseline mit Mittelmeersauce
1 godz. 35 min
Cheesecake mit Safranbirnen
4h 30min
Amaretto-Tassenkuchen (Resteverwertung von Eiklar)
55min