Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 180 g di formaggio Gruviera, a pezzi (2 cm)
- 1 spicchio di aglio
- 500 g di porri, a pezzi (3 cm)
- 5 rametti di timo fresco, le foglioline lavate e asciugate
- 20 g di olio di oliva
- 600 g di acqua
- 2 cubetti di dado per brodo vegetale (per 0,5 l)
- 4 fette di pane (ad es. pane paesano, circa 80 g l’una)
- 4 cucchiai di vino bianco
- 160 g di prosciutto cotto, a fette, a strisce (1 cm)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2143 kJ / 512 kcal
- Protein
- 30.1 g
- Karbonhidrat
- 42 g
- Yağ
- 23 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Zuppa di arance e zucca
35 dk
Vellutata di sedano rapa e mela
30 dk
Polenta ai porri con topping di castagne (2 porzioni)
50 dk
Asparagi con salsa olandese allo yogurt
30 dk
Asparagi con patate
50 dk
Zuppa di zucca
35 dk
Zuppa di barbabietole
45 dk
Zuppa di zucca
35 dk
Zuppa alla zucca con zenzero, latte di cocco e ceci tostati (12 porzioni)
40min
Crema di zucca e zenzero
35 dk
Crostata al rabarbaro
55 dk
Zuppa d'orzo grigionese
55 dk