Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 900 克 水 ,蒸煮用
- 150 克 米 ,洗净沥干
- 50 克 芋头 ,选荔浦芋头,去皮切1×1厘米小块
- 2 根 广式香肠 (9分瘦),约70克,切片
- 50 克 腊肉 ,切片
- 80 克 广东菜心 ,洗净,一切二
- 1 茶匙 蒸鱼豉油 ,依个人口味调整
- Besin Değeri
- şuna göre 1 一份食谱
- Kalori
- 4640 kJ / 1110 kcal
- Protein
- 36.3 g
- Karbonhidrat
- 144.8 g
- Yağ
- 43.4 g
- Doymuş Yağ
- 5.4 g
- Lif
- 2.8 g
- Sodyum
- 2038.7 mg