Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pinsateig
- 350 g Pizzamehl Type 00
- 75 g Reismehl (siehe Tipp)
- 25 g Sojamehl
- 5 g frische Hefe
- 10 g Olivenöl
- 365 g Wasser
- 10 g Salz
Belag und Fertigstellung
- 2 Kugeln Mozzarella (à 125 g), in Stücken
- 1 Knoblauchzehe
- 1 Dose stückige Tomaten (400 g)
- ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 1 ½ TL Pizzagewürz
- ¼ TL Zucker
- Öl zum Einfetten
- Mehl zum Bearbeiten
- 100 g Salami, in Stücken
- 150 g Schinken, gekocht, in Stücken
- 50 g Champignons, in Scheiben
- 1 Zwiebel, in halben Ringen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Stück
- Kalori
- 2065 kJ / 493 kcal
- Protein
- 26 g
- Karbonhidrat
- 54 g
- Yağ
- 18 g
- Lif
- 4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Gratinierte Jakobsmuscheln
25min
Italienische Ciabattas
4h 30min
Linzer Torte
2 Std. 10 Min
Sellerie-Cordon-Bleu
1 Std.
Weizenbier-Brot mit Koriander und Kümmel
5 Std. 45 Min
Focaccia mit Rosmarin
1 Std.
Ossobuco
3h 40min
Springerle
26h 20min
Linzer Torte
3h
Tomaten-Focaccia
1 Std. 50 Min
Rösti mit Rotkohl und Roquefort-Quark
40min
Pinsa mit Mozzarella und Oliven
52 Std.