Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pinsateig
- 350 g Pizzamehl Type 00
- 75 g Reismehl (siehe Tipp)
- 25 g Sojamehl
- 5 g frische Hefe
- 10 g Olivenöl
- 365 g Wasser
- 10 g Salz
Belag und Fertigstellung
- 2 Kugeln Mozzarella (à 125 g), in Stücken
- 1 Knoblauchzehe
- 1 Dose stückige Tomaten (400 g)
- ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 1 ½ TL Pizzagewürz
- ¼ TL Zucker
- Öl zum Einfetten
- Mehl zum Bearbeiten
- 100 g Salami, in Stücken
- 150 g Schinken, gekocht, in Stücken
- 50 g Champignons, in Scheiben
- 1 Zwiebel, in halben Ringen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Stück
- Kalori
- 2065 kJ / 493 kcal
- Protein
- 26 g
- Karbonhidrat
- 54 g
- Yağ
- 18 g
- Lif
- 4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pinsa mit Rhabarber und Ziegenkäse
48 Std.
Rösti mit Rotkohl und Roquefort-Quark
40min
Italienische Ciabattas
4h 30 min
Pflaumen-Clafoutis
1 godz. 15 min
Tomaten-Focaccia
2h 10min
Seelen mit Oliven
8 Std. 45 Min
Lasagne al forno
2h 10min
Dinkel-Seelen
9h
Focaccia mit Rosmarin
1 godz.
Focaccia mit Gewürzöl
4 Std. 15 Min
Mediterrane Baguettes
4h
Pinsa mit Mozzarella und Oliven
52 godz.