Cihazlar ve Aksesuarlar
筊白筍炒肉絲
Hazırlık 10 dk
Toplam 20 dk
4 人份
Malzemeler
-
蒜頭10 克
-
油10 克
-
紅蘿蔔 去皮,切條20 克
-
豬肉 切條100 克
-
筊白筍 切條250 克
-
鹽½ 茶匙
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Protein
6.585 g
Kalori
366 kJ /
87 kcal
Yağ
5.198 g
Lif
1.475 g
Karbonhidrat
3.216 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
台灣四季家常菜
71 Tarif
Tayvan
Tayvan