Cihazlar ve Aksesuarlar
小魚乾炒山蘇
Hazırlık 10 dk
Toplam 20 dk
4 人份
Malzemeler
-
蒜頭10 克
-
油10 克
-
山蘇 切段(約5公分)300 克
-
樹子1 大匙
-
小魚乾 用水沖洗、瀝乾50 克
-
鹽¼ 茶匙
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Protein
10.905 g
Kalori
638 kJ /
152 kcal
Yağ
3.681 g
Lif
0.033 g
Karbonhidrat
3.915 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
台灣四季家常菜
71 Tarif
Tayvan
Tayvan