Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 250 克 絲瓜 ,去皮、切塊(約3公分)
- 300 克 新鮮蛤蜊,刷洗乾淨 ,泡入鹽水吐沙1小時
- 10 克 蔥 ,切段
- 10 克 薑 ,切絲
-
50
克 高湯 (蔬菜或蛤蜊風味)
veya 50 克 水 - 1 大匙 米酒
- ½ 茶匙 鹽
- 500 克 水 (蒸煮用)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 人份
- Kalori
- 195 kJ / 46 kcal
- Protein
- 4.33 g
- Karbonhidrat
- 4.32 g
- Yağ
- 0.33 g
- Lif
- 0.49 g