蛤蠣蒸絲瓜
TM5 TM6

蛤蠣蒸絲瓜

(Değerlendirme yok)

Malzemeler

  • 250 克 絲瓜 ,去皮、切塊(約3公分)
  • 300 克 新鮮蛤蜊,刷洗乾淨 ,泡入鹽水吐沙1小時
  • 10 克 蔥 ,切段
  • 10 克 薑 ,切絲
  • 50 克 高湯 (蔬菜或蛤蜊風味)
    veya 50 克 水
  • 1 大匙 米酒
  • ½ 茶匙 鹽
  • 500 克 水 (蒸煮用)

Besin Değeri
şuna göre 1 人份
Kalori
195 kJ / 46 kcal
Protein
4.33 g
Karbonhidrat
4.32 g
Yağ
0.33 g
Lif
0.49 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi? Bu ve 80 000’den fazla başka tarif sizi bekliyor!

Ücretsiz kaydol

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Koşulsuz şartsız.

Daha fazla bilgi

Alternatif tarifler