Cihazlar ve Aksesuarlar
蛤蜊蒸絲瓜
Hazırlık 15 dk
Toplam 40 dk
4 人份
Malzemeler
-
絲瓜 去皮、切塊(約3公分)250 克
-
新鮮蛤蜊,已吐沙,洗淨 (需先泡入鹽水吐沙1小時)300 克
-
蔥 切段10 克
-
薑 切絲10 克
-
50 克 水高湯 (蔬菜或蛤蜊風味)50 克
-
米酒1 大匙
-
鹽½ 茶匙
-
水 (蒸煮用)500 克
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Protein
4.33 g
Kalori
195 kJ /
46 kcal
Yağ
0.33 g
Lif
0.49 g
Karbonhidrat
4.32 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
美善品多功能料理機基礎食譜
191 Tarif
Tayvan
Tayvan