蛤蜊蒸絲瓜

蛤蜊蒸絲瓜

Değerlendirme yok
Hazırlık 15 dk
Toplam 40 dk
4 人份

Malzemeler

  • 絲瓜 去皮、切塊(約3公分)
    250 克
  • 新鮮蛤蜊,已吐沙,洗淨 (需先泡入鹽水吐沙1小時)
    300 克
  • 切段
    10 克
  • 切絲
    10 克
  • 高湯 (蔬菜或蛤蜊風味)
    50 克
    50 克 水
  • 米酒
    1 大匙
  • ½ 茶匙
  • (蒸煮用)
    500 克

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 人份

Protein 4.33 g
Kalori 195 kJ / 46 kcal
Yağ 0.33 g
Lif 0.49 g
Karbonhidrat 4.32 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...