Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 20 g Öl
- 200 g Zwiebeln, halbiert, in Scheiben (5 mm)
- 600 g Schmand
- 30 g Röstzwiebeln (ca. 3 EL)
-
1
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe
veya 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l), zerkrümelt - 1 TL Senf
- ¼ - ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 579 kJ / 138 kcal
- Protein
- 2 g
- Karbonhidrat
- 4 g
- Yağ
- 13 g
- Lif
- 0.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Honig-Senf-Dip
10 min
Knoblauchcreme à la Ikors
10 min
Knoblauch-Käse-Creme zum Dippen und Überbacken
10 min
Dattel-Curry-Dip
5 Min
Aprikosen-Knoblauch-Creme
10 min
Mediterraner Tomaten-Aufstrich
15 dk
Dip Dip Hurra
10 min
Zwiebelbutter
10 min
Honig-Senf-Dip
5 Min
Rucola-Tomaten-Dip
10 min
Paprika-Schafskäse-Dip
10 min
Curry-Zwiebel-Baguette
3 godz.