Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Teig und Walnuss-Honig-Kruste
- 280 g Milch
- ½ Würfel Hefe (20 g)
- 90 g Zucker
- 500 g Weizenmehl Type 550 und etwas mehr zum Ausstreuen
- 1 Ei
- 150 g Butter, in Stücken
- 2 Prisen Salz
- 12 TL Aprikosenmarmelade
- 100 g Walnusshälften
- 40 g Honig
Vanillesauce und Fertigstellung
- ½ Vanilleschote
- 50 g Zucker
- 1 Prise Salz
- 300 g Milch
- 4 Eigelb
- 5 g Speisestärke (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Stück
- Kalori
- 1873 kJ / 447 kcal
- Protein
- 9 g
- Karbonhidrat
- 54 g
- Yağ
- 21 g
- Lif
- 2.1 g
Alternatif tarifler
Grießauflauf
1h 30min
Topfenpalatschinken
1h 30min
Topfenschmarrn
50min
Kopenhagen - Zimt-Zöpfe
2h 15min
Scheiterhaufen
1h 30min
Nusskipferl
2h
Apfel-Quark-Auflauf
1h 30min
Apfel-Zimt-Krapfen
1 Std. 40 Min
Birnen-Topfenstrudel mit Vanillesauce
2h
Apfel-Pudding-Taschen
1 Std. 40 Min
Buchteln mit Vanillesauce
1 Std. 40 Min
Apfel-Nuss-Kranz
2h 15min