Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Teig
- 250 g Milch
- 75 g Zucker
- ½ Würfel Hefe (20 g)
- 500 g Weizenmehl Type 550
- 50 g Butter, in Stücken
- 1 Prise Salz
Füllung und Fertigstellung
- 160 g Zucker
- 2 TL Zimt
- 150 g Marzipan-Rohmasse, in Stücken
- 1 Ei, verquirlt
- Puderzucker zum Bestäuben
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Scheibe
- Kalori
- 696 kJ / 166 kcal
- Protein
- 4 g
- Karbonhidrat
- 29 g
- Yağ
- 4 g
- Doymuş Yağ
- 2 g
- Lif
- 1.1 g
- Sodyum
- 12 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Apfelrahmkuchen
1 Std. 50 Min
Eierlikörkuchen mit Nuss-Nougat-Swirl
2u. 30min
Streusel-Mohn-Käsekuchen
7h 15 min
Apfel-Nuss-Kranz
2 Std. 15 Min
Möhren-Marzipan-Kuchen
1 Std. 20 Min
Rumtorte
4 Std.
Marzipan-Butterkuchen
3 Std.
Apfel-Zimt-Ballen
1 Std.
Mohnstriezel
2 Std. 15 Min
Marzipan-Pflaumenmus-Rauten
1h 30min
Rosinen-Marzipan-Schnecken
2u. 20min
Lebkuchen-Gugelhupf
1 Std. 20 Min