Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 200 g Zwiebeln, halbiert
- 250 g Möhren, in Stücken
- 3 Knoblauchzehen
- 20 g Petersilie, abgezupft, und etwas mehr zum Garnieren
- 40 g Öl
- 400 g Schweinenacken, in Stücken (3 cm)
- 1 EL Paprika edelsüß
- 1 ½ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 500 g Wasser
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Hühnerbrühe, selbst gemacht
veya 1 Würfel Hühnerbrühe (für 0,5 l) - 20 g Tomatenmark
- ½ TL Kreuzkümmel (Cumin), gemahlen
- 300 g Basmati-Reis
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2509 kJ / 599 kcal
- Protein
- 26 g
- Karbonhidrat
- 65 g
- Yağ
- 24 g
- Doymuş Yağ
- 7 g
- Lif
- 4.9 g
- Sodyum
- 968 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Gebratene Teigtaschen mit Schweinefleisch
1h 30min
Wildreis-Pilaw mit Schweinefleisch
1h 10min
Rindfleischeintopf
1h 40min
Gewürzgurken-Suppe (Rassolnik)
1 Std. 20 Min
Hackfleisch-Nudelrolle
1h 30min
Borschtsch mit Rindfleisch
1h 10min
Wareniki mit Quark-Kirsch-Füllung
2h
Puten-Gemüse-Eintopf
45 min
Pelmeni mit Meerrettich-Dip
1 godz. 45 min
Tschebureki
1 Std. 20 Min
Kreppel
1h
Gefüllte Blinis
55min