Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 200 g Zwiebeln, halbiert
- 250 g Möhren, in Stücken
- 3 Knoblauchzehen
- 20 g Petersilie, abgezupft, und etwas mehr zum Garnieren
- 40 g Öl
- 400 g Schweinenacken, in Stücken (3 cm)
- 1 EL Paprika edelsüß
- 1 ½ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 500 g Wasser
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Hühnerbrühe, selbst gemacht
veya 1 Würfel Hühnerbrühe (für 0,5 l) - 20 g Tomatenmark
- ½ TL Kreuzkümmel (Cumin), gemahlen
- 300 g Basmati-Reis
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2509 kJ / 599 kcal
- Protein
- 26 g
- Karbonhidrat
- 65 g
- Yağ
- 24 g
- Doymuş Yağ
- 7 g
- Lif
- 4.9 g
- Sodyum
- 968 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pelmeni mit Meerrettich-Dip
1h 45min
Tschebureki
1 Std. 20 Min
Okroschka (Kalte Suppe)
1 Std. 10 Min
Gewürzgurken-Suppe (Rassolnik)
1 Std. 20 Min
Hackfleisch-Nudelrolle
1 Std. 30 Min
Afelia mit Bulgur (zypriotisches Schweinegulasch)
2h 50min
Wildreis-Pilaw mit Schweinefleisch
1 Std. 10 Min
Gefüllte Blinis
55min
Gulasch-Kartoffel-Topf
1 Std.
Borschtsch mit Rindfleisch
1 Std. 10 Min
Hähnchen mit Paprika und Reis
1 Std.
Rindfleischeintopf
1h 40 min.