
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Kartoffelbrei
- 900 g Kartoffeln, mehligkochend in Würfeln (ca. 1,5 cm)
- 340 g Milch
- 1 TL Meersalz
- 30 g gesalzene Butter
Gulasch und Fertigstellung
- 850 g Rinderragout sehnenfrei, in Würfeln (ca. 2,5 cm)
- 30 g Worcester-Sauce
- ¼ TL Nelkenpulver (isteğe bağlı)
- 1 TL Meersalz
- 1 TL Pfeffer
- 110 g Zwiebeln halbiert
- 2 Knoblauchzehen
- 30 g Olivenöl
- 80 g Möhren in Scheiben (1 cm)
- 80 g Staudensellerie in Scheiben (1 cm)
- 80 g Pastinaken in Scheiben (1 cm)
- 20 g Mehl
- 3 EL Tomatenmark
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Fleischbrühe, selbst gemacht
veya 1 Würfel Fleischbrühe (für 0,5 l) - 350 g Wasser
- 110 g Erbsen, TK und 12 Erbsen, aufgetaut, zur Dekoration
- 110 g Mais, TK
- 110 g Champignons je nach Größe halbiert oder geviertelt
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 505 kcal / 2116 kJ
- Protein
- 38 g
- Yağ
- 19 g
- Karbonhidrat
- 40 g
- Lif
- 6.8 g