Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 35 g d'huile d'olive, et un peu pour le moule
- 410 g d'eau
- 5 g de levure boulangère fraîche, émiettée (voir "Variante(s)")
- 15 g de sucre en poudre
- 300 g de farine à pain
- 40 g d'olives noires dénoyautées
- 1 c. à café de sel
- Besin Değeri
- şuna göre 1 part
- Kalori
- 1043.8 kJ / 249.3 kcal
- Protein
- 5.5 g
- Karbonhidrat
- 38.7 g
- Yağ
- 7.3 g
- Doymuş Yağ
- 1 g
- Lif
- 2 g
- Sodyum
- 400.7 mg
Alternatif tarifler
Petits pains aux noix
4 godz. 30 min
Pains du Sud en 2 façons
1 Std. 25 Min
Pain aux oignons
5h 30min
Pain pide (pain turc)
2h
Pâte à pain maison
1h 45min
Ravioles à la courgette et au poulet
1 Std. 10 Min
Ciabatta italienne
3 Std. 40 Min
Ricotta
16h 15 min
Pain tressé aux olives
5h
Bagel au bleu des Causses
1h 20min
Fatayer au fromage et menthe
2h
Ficelle apéro oignon-olive
3 Std.