Cihazlar ve Aksesuarlar
鳳梨雞丁
Hazırlık 15 dk
Toplam 1sa
4 人份
Malzemeler
-
雞胸肉 切塊(約2公分)250 克
-
米酒30 克
-
醬油30 克
-
蠔油5 克
-
香油½ 茶匙
-
黑胡椒粉½ 茶匙
-
油10 克
-
嫩薑 切絲15 克
-
洋蔥 切塊(約2公分)100 克
-
鳳梨 切塊(約2公分)150 克
-
蔥 取蔥綠,切段(約2公分)15 克
-
味醂1 茶匙
-
鹽½ 茶匙
-
水1 茶匙
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 4 人份
Sodyum
2770.9 mg
Protein
62.6 g
Kalori
2481.6 kJ /
593.6 kcal
Yağ
17 g
Lif
4.5 g
Doymuş Yağ
2.5 g
Karbonhidrat
43.7 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
美味自由配
10 Tarif
Tayvan
Tayvan