鳳梨雞丁

鳳梨雞丁

3.8 5 değerlendirme
Hazırlık 15 dk
Toplam 1sa
4 人份

Malzemeler

  • 雞胸肉 切塊(約2公分)
    250 克
  • 米酒
    30 克
  • 醬油
    30 克
  • 蠔油
    5 克
  • 香油
    ½ 茶匙
  • 黑胡椒粉
    ½ 茶匙
  • 10 克
  • 嫩薑 切絲
    15 克
  • 洋蔥 切塊(約2公分)
    100 克
  • 鳳梨 切塊(約2公分)
    150 克
  • 取蔥綠,切段(約2公分)
    15 克
  • 味醂
    1 茶匙
  • ½ 茶匙
  • 1 茶匙

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 4 人份

Sodyum 2770.9 mg
Protein 62.6 g
Kalori 2481.6 kJ / 593.6 kcal
Yağ 17 g
Lif 4.5 g
Doymuş Yağ 2.5 g
Karbonhidrat 43.7 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...