Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1000 g de moules fraîches, préalablement nettoyées (ou 2 l), type grosses moules d'Espagne
- 500 g d'eau
- 4 gousses d'ail
-
1 - 2
piments oiseaux séchés (voir "Conseil(s)")
veya 1 c. à café de piment séché en flocons - 100 g d'huile d'olive
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1071 kJ / 256 kcal
- Protein
- 16 g
- Karbonhidrat
- 4 g
- Yağ
- 19 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Terrine de campagne
25h 15min
Bloody mary
10 min
Huîtres chaudes aux légumes et curry
45 Min
Beignets d'huîtres au thym
35 Min
Chaudrée de moules
35 Min
Royale de moules marinières au muscadet - Eric Guérin
3 godz. 20 min
Moules à l'escabèche
24h
Sauce rouille
10 min
Salade de poivrons confits à la tunisienne
50 min
Huîtres farcies à la fondue de poireau
45 Min
Huîtres chaudes, crème à l'échalote
40 Min
Huîtres gratinées au pineau des Charentes
45 Min