Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
-
20
g d'huile végétale
veya 20 g d'huile d'olive - 250 g de viande d'agneau, désossée et dénervée, en morceaux (cubes 3-4 cm), essuyée avec du papier absorbant
- Besin Değeri
- şuna göre 250 g
- Kalori
- 2784 kJ / 665 kcal
- Protein
- 47 g
- Karbonhidrat
- 0 g
- Yağ
- 52 g
- Doymuş Yağ
- 15 g
- Lif
- 0 g
- Sodyum
- 188 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Dorer légèrement 200-300 g d'oignons
20 Min
Faire sauter des oignons avec des lanières de bœuf
15min
Dorer 250 g de poulet en lanières
15min
Dorer du poivron rouge et des oignons avec des lanières de bœuf
25min
Dorer des oignons avec des lanières de porc
15min
Dorer 200 g d'oignons
25min
Dorer 250 g de bœuf en cubes (à point)
15min
Dorer 250 g de porc en lanières
15min
Dorer légèrement ail et oignons
20 Min
Dorer 250 g de bœuf en lanières
15min
Dorer 250 g de porc en cubes
15min
Dorer 250 g de poulet en cubes
15min