Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 sachets de levure boulangère sèche
- 1150 g d'eau
- 150 g de lait
- 500 g de farine de blé, et un peu pour le papier cuisson
- 10 g de sel
- 35 g de beurre mou
- 2 c. à café de sel
- 100 g de bicarbonate de sodium
- 1 œuf battu
- quelques grains de gros sel
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1519 kJ / 363 kcal
- Protein
- 13 g
- Karbonhidrat
- 59 g
- Yağ
- 8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Kougelhopf (Bruno Dinel)
2 godz. 45 min
Brioche tressée à la cannelle
3 Std.
Bretzel
1 Std. 10 Min
Bredele
12h 45min
Petits sandwichs façon bretzel
2h 30min
Streusel
2h
Manneles
1h 30min
Petits pains façon bretzel
2h
Dampfnüdle (petits pains au lait vapeur)
3 Std.
Etoiles à la cannelle (Allemagne)
1h 30min
Spätzles aux girolles
50min
Fleischschnacka (pâte à nouille garnie de viande)
1 Std. 10 Min