Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 sachets de levure boulangère sèche
- 1150 g d'eau
- 150 g de lait
- 500 g de farine de blé, et un peu pour le papier cuisson
- 10 g de sel
- 35 g de beurre mou
- 2 c. à café de sel
- 100 g de bicarbonate de sodium
- 1 œuf battu
- quelques grains de gros sel
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1519 kJ / 363 kcal
- Protein
- 13 g
- Karbonhidrat
- 59 g
- Yağ
- 8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Dampfnüdle (petits pains au lait vapeur)
3 Std.
Streusel
2 Std.
Brioche tressée à la cannelle
3 Std.
Bredele à la cannelle
1 Std.
Petits pains façon bretzel
2 Std.
Spritzbredele
25 Min
Kringle (Estonie)
2 Std. 40 Min
Pain au lait façon chinois (Plaisir)
2 Std.
Fleischschnacka (pâte à nouille garnie de viande)
1 Std. 10 Min
Bretzel
1 Std. 10 Min
Manneles
1 Std. 30 Min
Spätzles aux girolles
50 Min