Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 sachets de levure boulangère sèche
- 1150 g d'eau
- 150 g de lait
- 500 g de farine de blé, et un peu pour le papier cuisson
- 10 g de sel
- 35 g de beurre mou
- 2 c. à café de sel
- 100 g de bicarbonate de sodium
- 1 œuf battu
- quelques grains de gros sel
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1519 kJ / 363 kcal
- Protein
- 13 g
- Karbonhidrat
- 59 g
- Yağ
- 8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Bredele
12sa 45 dk
Butterbredele
2sa 30 dk
Fleischschnacka (pâte à nouille garnie de viande)
1 Std. 10 Min
Streusel
2 Std.
Brioche tressée à la cannelle
3h
Bredele à la cannelle
1sa
Kougelhopf (Bruno Dinel)
2 godz. 45 min
Bredele à la noisette
1sa
Manneles
1h 30min
Spritzbredele
25 dk
Bretzel
1 Std. 10 Min
Spätzles aux girolles
50min