Cihazlar ve Aksesuarlar
Sicilianske risboller (Arancini)
Hazırlık 1sa
Toplam 3sa 5 dk
18 stykker
Malzemeler
Ris
-
vand1200 g
-
havsalt1 tsk
-
risottoris (e.g. Arborio, carnaroli)400 g
-
smør tern25 g
-
parmesan ost, revet (se tip)80 g
-
æg, medium1
-
safran, stødt1 knivspids
Ragù Sauce
-
løg kvarte40 g
-
olivenolie30 g
-
hakket oksekød i mindre stykker100 g
-
hakkede tomater, dåse200 g
-
svampe, friske skiver30 g
-
tomatpure1 spsk
-
havsalt½ tsk
-
sort peber, stødt1 knivspids
-
ærter, frost70 g
Risboller
-
æg, medium piskede2
-
mozzarella drænet, skåret i 18 stykker300 g
-
rasp100 - 150 g
-
vegetabilsk olie til stegning
Zorluk
orta
Besin Değeri şuna göre 1 stykke
Protein
1 g
Kalori
147 kJ /
35 kcal
Yağ
3 g
Karbonhidrat
2 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Hverdagsretter
9 Tarif
Uluslararası
Uluslararası
Bunları da beğenebilirsiniz...
Vegetarlasagne
Değerlendirme yok
Bagt mac and cheese med grøntsager
Değerlendirme yok
Soba nudler
Değerlendirme yok
Japanske ramen nudler
Değerlendirme yok
Dumpling dej
1sa
Kinesiske ægnudler
1sa
Ris-bowls med laks (2500 kcal)
Değerlendirme yok
Spaghetti diavolo (1800 kcal)
Değerlendirme yok
Speltsalat med feta og tomater (1500 kcal)
Değerlendirme yok
Sushibowls med laks (2200 kcal)
Değerlendirme yok
Pasta med rejer og spinat (2500 kcal)
50 dk
Risotto med ærter og mynte (2200 kcal)
Değerlendirme yok