Sicilianske risboller (Arancini)

Sicilianske risboller (Arancini)

Değerlendirme yok
Hazırlık 1sa
Toplam 3sa 5 dk
18 stykker

Malzemeler

Ris
  • vand
    1200 g
  • havsalt
    1 tsk
  • risottoris (e.g. Arborio, carnaroli)
    400 g
  • smør tern
    25 g
  • parmesan ost, revet (se tip)
    80 g
  • æg, medium
    1
  • safran, stødt
    1 knivspids
Ragù Sauce
  • løg kvarte
    40 g
  • olivenolie
    30 g
  • hakket oksekød i mindre stykker
    100 g
  • hakkede tomater, dåse
    200 g
  • svampe, friske skiver
    30 g
  • tomatpure
    1 spsk
  • havsalt
    ½ tsk
  • sort peber, stødt
    1 knivspids
  • ærter, frost
    70 g
Risboller
  • æg, medium piskede
    2
  • mozzarella drænet, skåret i 18 stykker
    300 g
  • rasp
    100 - 150 g
  • vegetabilsk olie til stegning

Zorluk

orta


Besin Değeri şuna göre 1 stykke

Protein 1 g
Kalori 147 kJ / 35 kcal
Yağ 3 g
Karbonhidrat 2 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...

Tümünü göster