Cihazlar ve Aksesuarlar
蘑菇白酒醬
Hazırlık 10 dk
Toplam 30 dk
1 完整食譜
Malzemeler
-
乾燥牛肝菌12 克
-
水30 克
-
新鮮蘑菇 切薄片100 克
-
奶油 (冷藏),切塊50 克
-
紅蔥頭 對切60 克
-
白酒120 克
-
雞高湯200 克
-
鮮奶油125 克
-
麵粉25 克
-
鹽¼ - ½ 茶匙
-
黑胡椒粉2 小撮
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 完整食譜
Sodyum
1636 mg
Protein
13 g
Kalori
3309 kJ /
789 kcal
Yağ
62 g
Lif
10.3 g
Doymuş Yağ
49 g
Karbonhidrat
27 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
美味醬料DIY
16 Tarif
Tayvan
Tayvan