Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g de cebolla, en trozos
- 1 diente de ajo, pelado
- 300 g de jitomate saladet, en cuartos
- 200 g de puré de tomate, casero
- 1 ½ cdita de sal fina, o al gusto
- ½ cdita de pimienta negra molida, o al gusto
-
600
g de caldo de res
veya 600 g de agua y 1 cdita de concentrado de caldo de res - 650 g de falda de res, en trozos (8 cm)
- 80 g de cebolla
- 200 g de pimientos rojos
- 50 g de aceitunas verdes deshuesadas
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porción
- Kalori
- 774 kJ / 184 kcal
- Protein
- 27 g
- Karbonhidrat
- 10 g
- Yağ
- 4 g
- Doymuş Yağ
- 1 g
- Lif
- 2 g
- Sodyum
- 1194 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sopa de hongos, pastel de carne, ejotes y arroz de coliflor
45 min
Carne en su jugo, estilo Jalisco
30 min
Adobo con carne
50min
Pescado a la veracruzana
30 min
Salpicón de res
1h
Estofado de res y cerveza con puré Colcannon en cocción lenta TM6
5h 5min
Cerdo con frijoles estilo Tex-Mex y tortillas TM6
1h 20min
Estofado de res TM6
4hod.
Stroganoff de res TM6
1h
Picadillo con rajas
25min
Sopa de tortilla
25min
Fideo seco en salsa de chiles TM6
35min