Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g de cebolla, en trozos
- 1 diente de ajo, pelado
- 300 g de jitomate saladet, en cuartos
- 200 g de puré de tomate, casero
- 1 ½ cdita de sal fina, o al gusto
- ½ cdita de pimienta negra molida, o al gusto
-
600
g de caldo de res
veya 600 g de agua y 1 cdita de concentrado de caldo de res - 650 g de falda de res, en trozos (8 cm)
- 80 g de cebolla
- 200 g de pimientos rojos
- 50 g de aceitunas verdes deshuesadas
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porción
- Kalori
- 774 kJ / 184 kcal
- Protein
- 27 g
- Karbonhidrat
- 10 g
- Yağ
- 4 g
- Doymuş Yağ
- 1 g
- Lif
- 2 g
- Sodyum
- 1194 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Picadillo con rajas
25min
Picadillo
25min
Carne en su jugo, estilo Jalisco
30min
Tinga de pollo TM6
30min
Salpicón de res
1h
Pierna de cerdo a las hierbas
40min
Adobo con carne
50min
Carne en su jugo
35min
Frijoles negros
14h
Lentejas con res y plátano macho
45min
Filete de res con mantequilla de ajo a las hierbas Al vacío TM6
2h 15 min.
Frijoles charros
35min