Cihazlar ve Aksesuarlar
Kjøttboller i tomatsaus
Hazırlık 20 dk
Toplam 45 dk
4 porsjoner
Malzemeler
Kjøttboller
-
brød ferskt eller tørt, delt i biter40 g
-
melk80 g
-
flatbladet persille, fersk kun blader6 - 12 kvister
-
hvitløksfedd (isteğe bağlı)1
-
oksekjøttdeig400 g
-
egg2
-
salt½ ts
-
malt svart pepper1 klype
-
vegetabilsk olje til smøring
Tomatsaus
-
hvitløksfedd1
-
løk delt i to50 - 80 g
-
"extra virgin" olivenolje20 g
-
hakkete tomater, på boks600 g
-
salt1 ts
-
malt svart pepper1 klype
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 porsjon
Protein
27 g
Kalori
1507 kJ /
359 kcal
Yağ
23 g
Lif
2.9 g
Karbonhidrat
11 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Min Kokebok
158 Tarif
Uluslararası
Uluslararası
Bunları da beğenebilirsiniz...
Kung Pao kylling
Değerlendirme yok
Tradisjonell østerriksk gulasj
Değerlendirme yok
Pulled pork burger
Değerlendirme yok
Slow cooked kjøttboller i tomatsaus
Değerlendirme yok
Lammelårrull med havrerot og søtpotet
Değerlendirme yok
Pastasaus av skinke og purre
Değerlendirme yok
Biff i stout
Değerlendirme yok
Kroningskylling
Değerlendirme yok
Tandoori kyllingwraps
Değerlendirme yok
Vietnamesisk kylling med ris (glutenfri)
Değerlendirme yok
Kyllingkebab med sitrondressing og sommersalat
Değerlendirme yok
Greske lammekjøttboller (Keftethes)
Değerlendirme yok