Kjøttpai med øl

Kjøttpai med øl

4.0 1 değerlendirme
Hazırlık 30 dk
Toplam 1sa 40 dk
4 porsjoner

Malzemeler

Oksekjøtt og ølfyll
  • olivenolje
    40 g
  • oksekjøtt (til stuing), ternet (2 cm)
    600 g
  • salt
    1 ts
  • pepper, malt
    2 klype
  • løk delt i biter
    150 g
  • purreløk kuttet i skiver
    150 g
  • maisstivelse
    15 g
  • vann
    250 g
  • mørkt øl
    330 g
  • timianblader, ferske
    1 ts
  • Worcestershire saus
    1 ss
  • kjøttbuljongpaste
    ½ ts
    ½ kjøttbuljong terning (til 0.5 l)
Deig og samling
  • hvetemel
    150 g
  • smør kaldt, ternet
    65 g
  • egg, medium
    1
  • salt
    ½ ts
  • eggeplomme lett pisket, til pensling
    1

Zorluk

orta


Besin Değeri şuna göre 1 porsjon

Protein 39 g
Kalori 2711 kJ / 647 kcal
Yağ 35 g
Lif 3.3 g
Karbonhidrat 36 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...

Tümünü göster