Cihazlar ve Aksesuarlar
Indrefilet av svin med sennepssaus
Hazırlık 20 dk
Toplam 35 dk
4 porsjoner
Malzemeler
-
indrefilet av svin delt i skiver (1 cm)450 g
-
liten sjampinjong, fersk delt i skiver100 g
-
75 g madeira vin, tørr eller søtvermut, tørr75 g
-
melk100 g
-
løk kuttet i halve60 g
-
hvitløksfedd (isteğe bağlı)1
-
grov sennep2 ts
-
sterk sennep1 ts
-
1 toppet ts hønsefondkyllingbuljong terning (til 0.5 l)1
-
salt1 ts
-
malt svart pepper juster etter smak1 klype
-
2 ss fløtecrème fraîche, min 30% fett2 ss
-
maizena1 toppet ss
-
persille, fersk til pynt2 - 3 kvister
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 porsjon
Protein
28 g
Kalori
961 kJ /
230 kcal
Yağ
7 g
Lif
0.8 g
Karbonhidrat
8 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Min Kokebok
158 Tarif
Uluslararası
Uluslararası
Bunları da beğenebilirsiniz...
Kung Pao kylling
Değerlendirme yok
Tradisjonell østerriksk gulasj
Değerlendirme yok
Pulled pork burger
Değerlendirme yok
Slow cooked kjøttboller i tomatsaus
Değerlendirme yok
Lammelårrull med havrerot og søtpotet
Değerlendirme yok
Pastasaus av skinke og purre
Değerlendirme yok
Biff i stout
Değerlendirme yok
Kroningskylling
Değerlendirme yok
Tandoori kyllingwraps
Değerlendirme yok
Vietnamesisk kylling med ris (glutenfri)
Değerlendirme yok
Kyllingkebab med sitrondressing og sommersalat
Değerlendirme yok
Greske lammekjøttboller (Keftethes)
Değerlendirme yok