Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1000 g de agua, para el Varoma
- 1000 g de papas cambray
- ¾ lata de cerveza, oscura
- 1 pollo, entero
- hojas de romero fresco
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porción
- Kalori
- 8866 kJ / 2111 kcal
- Protein
- 67 g
- Karbonhidrat
- 257 g
- Yağ
- 97 g
- Doymuş Yağ
- 17 g
- Lif
- 17 g
- Sodyum
- 17349 mg
Alternatif tarifler
Sal de tomillo
5 Min
Mantequilla de ajo y echalote
10 Min
Rub BBQ
5 Min
Bisque de langosta
45min
Marinada de chile seco
10 Min
Picaña rostizada con papas y cebollas cambray
2 Std. 30 Min
New York con salsa bernesa
45h
Muslos de pollo Teriyaki Al vacío TM6
2h 5 min
Pollo al vino (Coq au Vin) TM6
2 Std. 15 Min
Costillas teriyaki
1h 30min
Pollo en salsa de almendras
2 Std.
Pollo a los cítricos en Varoma
1h 30min