紅燒牛肉湯

紅燒牛肉湯

4.8 146 değerlendirme
Hazırlık 25 dk
Toplam 1sa 40 dk
4 人份

Malzemeler

  • 切片
    5 克
  • 蒜頭
    20 克
  • 15 克
  • 牛腱肉 去筋膜、切塊(厚約1.5公分)
    400 克
  • 醬油
    50 克
  • 辣豆瓣醬 依個人口味添加
    50 克
  • 冰糖
    20 克
  • 番茄 切塊
    100 克
  • 白蘿蔔 (isteğe bağlı) 切塊
    150 克
  • 紅蘿蔔 切塊
    150 克
  • 乾燥月桂葉
    1 片
  • 900 克
  • 切蔥花
    5 克

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 人份

Protein 20.238 g
Kalori 1478 kJ / 353 kcal
Yağ 23.946 g
Lif 2.535 g
Karbonhidrat 14.038 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...