Konfitura żurawinowa do mięs i serów

Konfitura żurawinowa do mięs i serów

4.0 50 değerlendirme
Hazırlık 15 dk
Toplam 4sa 45 dk
500 g

Malzemeler

  • 200 g żurawiny, suszonej
  • ciepła woda do namoczenia żurawiny
  • 100 g cebuli szalotki przekrojonej na pół
  • 20 g oliwy z oliwek
  • 30 - 50 g cukru trzcinowego, nierafinowanego
  • 40 g czerwonego octu winnego
  • 2 szczypty cynamonu, mielonego
  • 1 łyżka skórki otartej z pomarańczy ekologicznej, bez białych błonek
  • 100 g wody
  • 2 szczypty pieprzu czarnego, mielonego
  • 2 szczypty soli

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 100 g

Sodyum 66.4 mg
Protein 0.6 g
Kalori 863.3 kJ / 206.3 kcal
Yağ 4.5 g
Lif 3.1 g
Doymuş Yağ 0.6 g
Karbonhidrat 44.6 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...