Chleb żytni na zakwasie z siemieniem lnianym

Chleb żytni na zakwasie z siemieniem lnianym

4.4 204 değerlendirme
Hazırlık 15 dk
Toplam 16sa
25 kromek

Malzemeler

  • masło do natłuszczenia
  • 200 g ziaren żyta (patrz wariant)
  • 450 g wody plus dodatkowa ilość do zwilżenia dłoni
  • 200 g żytniego zakwasu chlebowego (patrz wskazówka)
  • 320 g mąki żytniej (typ 720, patrz wariant)
  • 30 g siemienia lnianego
  • 30 g płatków owsianych, górskich
  • 20 g otrębów żytnich
  • 2 łyżeczki soli

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 kromkę

Sodyum 202.9 mg
Protein 3 g
Kalori 404 kJ / 96.6 kcal
Yağ 1 g
Lif 3.4 g
Doymuş Yağ 0.1 g
Karbonhidrat 19.7 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...