Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 60 g de chiles secos, (guajillo, pasilla, y ancho), desvenados
- 1 pizca de comino en polvo
- 1 pizca de orégano
- 1 pizca de pimienta negra molida
- 2 clavos de olor
- 1 diente de ajo
- 60 g de cebolla
- 500 g de jitomate, en trozos
- 2 cubos de caldo
- 20 g de aceite, (opcional)
- 10 g de vinagre de fruta
- 300 g de agua
- 1000 g de lomo de cerdo, en cubos (5 x 5 cm)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porción
- Kalori
- 1727.2 kJ / 412.8 kcal
- Protein
- 35 g
- Karbonhidrat
- 10.2 g
- Yağ
- 26.3 g
- Doymuş Yağ
- 7.9 g
- Lif
- 3.9 g
- Sodyum
- 98 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Albóndigas en salsa de jitomate
45 min
Bistec de res en salsa de chipotle
30 min
Albóndigas con jitomate al chipotle
1h
Tinga de pollo
30 min
Carne en su jugo
35min
Cerdo entomatado
50min
Pollo con mole de San Fernando
45 min
Entomatado de cerdo
1h
Pollo en chile mulato
30 min
Pollo con mole
1h
Salpicón de res
40 min
Pescado a la veracruzana
30 min