Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 - 600 g de foie gras de canard cru
- 4 c. à soupe de cognac
- 2 c. à café de sel
- 2 pincée de poivre 5 baies, à ajuster en fonction des goûts
- 800 g d'eau
- 300 - 400 g de glaçons et une grande quantité d'eau froide
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 3576 kJ / 869 kcal
- Protein
- 8 g
- Karbonhidrat
- 2 g
- Yağ
- 88 g
- Lif
- 0 g
Alternatif tarifler
Iles flottantes
1u.
Foie gras au piment d'Espelette
72h
Délice de foies au riesling
2 Std. 50 Min
Minicannelés au magret de canard fumé et confit d'oignons
2 godz. 15 min
Gougères
40min
Terrine en fraîcheur de crudités
4 Std. 10 Min
Pommes dauphine (nouvelle recette)
55min
Cuillères de langoustine au cognac
35min
Sauce gribiche
15min
Foie-gras mi-cuit
50 Std.
Filet mignon séché aux herbes de Provence
480h 20min
Beurre d'escargot
10 Min