Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 - 600 g de foie gras de canard cru
- 4 c. à soupe de cognac
- 2 c. à café de sel
- 2 pincée de poivre 5 baies, à ajuster en fonction des goûts
- 800 g d'eau
- 300 - 400 g de glaçons et une grande quantité d'eau froide
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 3576 kJ / 869 kcal
- Protein
- 8 g
- Karbonhidrat
- 2 g
- Yağ
- 88 g
- Lif
- 0 g
Alternatif tarifler
Foie-gras mi-cuit
50 Std.
Foie gras au piment d'Espelette
72 godz.
Délice de foies au riesling
2 Std. 50 Min
Pâté de Pâques
2h
Iles flottantes
1h
Menu bluffant - Foie gras truffé à la vapeur et chutney de mangue épicé
13h 30 min
Gougères
40min
Opéra de foie gras
24h
Filet mignon séché aux herbes de Provence
480h 20min
Nougat glacé et son coulis de fruits rouges
12h 30min
Cannelés
13h 45min
Lotte et crevettes à l'américaine
1h 15 min