Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pasta sfoglia
- 200 g di burro congelato a pezzi (1-2 cm)
- 200 g di farina tipo 00
- 90 g di acqua fredda
- ½ cucchiaino di sale
- farina tipo 00 q.b.
Ripieno
- 100 g di Parmigiano reggiano a tocchetti
- 500 g di acqua
- 5 uova
- 400 g di spinaci baby freschi
- 300 g di ricotta di pecora ben scolata
- ½ cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- Besin Değeri
- şuna göre 1 fetta
- Kalori
- 1650.6 kJ / 424.4 kcal
- Protein
- 15.6 g
- Karbonhidrat
- 21.6 g
- Yağ
- 31.1 g
- Doymuş Yağ
- 18.7 g
- Lif
- 1.1 g
- Sodyum
- 120 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Quiche salata ai carciofi
1 Std. 20 Min
Torta di riso salata
2h 10min
Polpettone fagiolini e patate
1 Std. 30 Min
Torta pasqualina
2hod. 5min
Crostata salata di spinaci
1 Std.
Quiche di zucchine e fiori di zucchina
2h 20min
Torta di asparagi
1h 10min
Riso in torta verde
1 Std. 30 Min
Torta salata agli spinaci
1 Std. 30 Min
Torta salata bietole e uova
2 Std.
Torta salata piselli e primo sale
2h 15min
Pizza con salame piccante
2 Std.