Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pasta sfoglia
- 200 g di burro congelato a pezzi (1-2 cm)
- 200 g di farina tipo 00
- 90 g di acqua fredda
- ½ cucchiaino di sale
- farina tipo 00 q.b.
Ripieno
- 100 g di Parmigiano reggiano a tocchetti
- 500 g di acqua
- 5 uova
- 400 g di spinaci baby freschi
- 300 g di ricotta di pecora ben scolata
- ½ cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- Besin Değeri
- şuna göre 1 fetta
- Kalori
- 1650.6 kJ / 424.4 kcal
- Protein
- 15.6 g
- Karbonhidrat
- 21.6 g
- Yağ
- 31.1 g
- Doymuş Yağ
- 18.7 g
- Lif
- 1.1 g
- Sodyum
- 120 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Torta pasqualina
2h 5 min
Quiche radicchio e bietole
1小时 15 分钟
Torta salata bietole e uova
2 Std.
Torta salata piselli e primo sale
2小时 15 分钟
Torta salata agli spinaci
1 Std. 30 Min
Torta salata asparagi e provola
1 Std. 30 Min
Crostata con fiori di zucca
1 Std. 30 Min
Scarpazza sarzanese
2 Std. 30 Min
Parmigiana di melanzane
2 Std.
Crêpes con fiori di zucca
1 Std. 30 Min
Quiche di spinaci e speck
2 Std.
Sfogliata ai peperoni e stracciatella
1小时