Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 800 g posta de cação (6 unid. aprox.)
- ½ c. chá de sal
- 8 pés de poejo
- 120 g cebola
- 2 dentes de alho
- 20 g coentros
- 70 g azeite
- 1000 g água
-
2
c. chá de caldo de peixe caseiro
veya 2 cubos de caldo de peixe - 60 g farinha
- 2 c. chá de vinagre
- Besin Değeri
- şuna göre 1 dose
- Kalori
- 1544 kJ / 369 kcal
- Protein
- 36.6 g
- Karbonhidrat
- 10.1 g
- Yağ
- 19.3 g
- Doymuş Yağ
- 3.2 g
- Lif
- 0.7 g
- Sodyum
- 768.6 mg
Alternatif tarifler
Açorda de marisco
30 min
Arroz de lingueirão
2h 35min
Favas guisadas
50 min
Bacalhau espiritual
50 min
Sopa de beldroegas com queijo fresco
50 min
Sopa alentejana
30 min
Poejada
45 min
Salsichas enroladas em couve-lombarda
1h 5min
Sopa rica de peixe
2h 30min
Sopa de peixe alentejana
40 min
Caldo de borrego com hortelã
50 min
Açorda alentejana de bacalhau
30 min