Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 800 g posta de cação (6 unid. aprox.)
- ½ c. chá de sal
- 8 pés de poejo
- 120 g cebola
- 2 dentes de alho
- 20 g coentros
- 70 g azeite
- 1000 g água
-
2
c. chá de caldo de peixe caseiro
veya 2 cubos de caldo de peixe - 60 g farinha
- 2 c. chá de vinagre
- Besin Değeri
- şuna göre 1 dose
- Kalori
- 1544 kJ / 369 kcal
- Protein
- 36.6 g
- Karbonhidrat
- 10.1 g
- Yağ
- 19.3 g
- Doymuş Yağ
- 3.2 g
- Lif
- 0.7 g
- Sodyum
- 768.6 mg
Alternatif tarifler
Arroz doce
1h
Sopa alentejana
30min
Gaspacho
10 min
Poejada
45min
Açorda alentejana de bacalhau
30min
Arroz de lingueirão
3 Std.
Sopa rica de peixe
2h 30min
Cabrito no forno com migas de espargos
10h 5min
Sopa de beldroegas com queijo fresco
50 min
Sopa de beldroegas e tomate
50 min
Creme de coentros
30min
Sopa de peixe alentejana
40min