Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 800 g posta de cação (6 unid. aprox.)
- ½ c. chá de sal
- 8 pés de poejo
- 120 g cebola
- 2 dentes de alho
- 20 g coentros
- 70 g azeite
- 1000 g água
-
2
c. chá de caldo de peixe caseiro
veya 2 cubos de caldo de peixe - 60 g farinha
- 2 c. chá de vinagre
- Besin Değeri
- şuna göre 1 dose
- Kalori
- 1544 kJ / 369 kcal
- Protein
- 36.6 g
- Karbonhidrat
- 10.1 g
- Yağ
- 19.3 g
- Doymuş Yağ
- 3.2 g
- Lif
- 0.7 g
- Sodyum
- 768.6 mg
Alternatif tarifler
Sopa de alho-francês e frutos do mar
1h
Bacalhau com espinafres e cenoura e Creme de curgete e cenoura
1h
Esparregado
20 min
Bacalhau espiritual
50 min
Arroz doce
1h
Sopa de beldroegas com queijo fresco
50 min
Poejada
45 min
Sopa de peixe alentejana
40min
Sopa alentejana
30 min
Ensopado de borrego
1h
Creme de coentros
30 min
Peixe ao sal
1h